17 giugno, 2007

Los Galacti30s


30.sampiyonluk..Real yuzmus yuzmus kuyruguna gelmişti.. kendi gobegini kendi kesecekti..Islerinin bu kadar zor olcagını tahmin etmemiştim ..Bir an aklıma "Tv reytinglerinimi yukseltmeye calısıyorlar lan bunlar?" sorusu geldi..
Aman Allah'ım Real Madrid son macında evinde 1-0 yenikti ve devre oyle sonuclanmıstı ustelik 28 golle La Liga gol kralı Nistelrooy'da sakatlanıp cıkmıstı..
2. yarı basında icimde hala sampiyonun Real olacagı hissi vardı gerci bahisim de over yonundeydi 2 gol bana yeterdi :) 55 de sezonun kader pozisyonunda top auta cıkmasa Real'in kupa toreni için hazırladıgı gorsel show cope gidecekti..Katalanlar ve Madridli kardesleri(atleticolular) suphesiz bu dakikalarda sevinc cıglıkları atıyorlardı agızlarından salyalar aka aka...Neyseki Capello hamlesini yaptı ve sahneye Reyes cıktı ama bu sonuclarla hala sampiyon Katalanlardı, Raul aglardan topu cıkarırken az sonra milli takımından izin alıp gelen Diarra'nın fuze gibi kafa vurusu sampiyonu belli etmeye yetti..Benimde bahsimin tutmasına :)
Tarragona'da ise hersey 180 derece donmustu; deil 5-1 durum 511-1 olsa bile Los galacticoslar sampiyondu..Son dakikaların belirledigi bir La Liga sezonunda Reyes galibiyeti percinleyen golu kaydetmekle seneye Realdeki yerini garantiledi...Carlos'la Beckham'a en guzel veda hediyesini verdi...Real taraftarınında sosyete sosyete oturması ve Tom Cruise ile Katia ablamızın gol sevincini paylasmalArı gozumuzden kacmadı..Nadal abimiz gibi sap gelmemişti bu finale en azından :)

1 commento:

Anonimo ha detto...

arsenal kınayı neresine yakacak acaba*...buadamı sattıkları için

winriverwin******