08 ottobre, 2007

Gürcistan mesaisi


Italya'nın Gürcistan ile Genoa'da karsılacagı macın kadrosu acıklandı..Inzaghi ve Del Piero kadroda yer almadı...2 oyuncu haftasonu takımlarında da şans bulamamıslardı...Riccardo Montolivo ilk defa A takıma cagrılırken,Fabio Cannavaro cezası ,Materazzi ve Zambrotta ise sakatlıkları nedeniyle kadroya dahil edilmedi...Italya Milli takımının Toskana'da oynayacagı ilk mac olma özelliğini tasıyor Gürcistan macı...Gectiğimiz Subat'ta Romanya ile oynanılacak dostluk macı Catania-Palermo macında cıkan olaylar nedeniyle ertelenmişti malum...


Kaleci: Marco Amelia (Livorno), Gianluigi Buffon (Juventus), Gianluca Curci (AS Roma).

Defans: Andrea Barzagli (Palermo), Daniele Bonera (AC Milan), Giorgio Chiellini (Juventus), Alessandro Gamberini (Fiorentina), Fabio Grosso (Olympique Lyon), Massimo Oddo (AC Milan), Christian Panucci (AS Roma).

Ortasaha: Massimo Ambrosini (AC Milan), Daniele De Rossi (AS Roma), Gennaro Gattuso (AC Milan), Stefano Mauri (Lazio), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Andrea Pirlo (AC Milan).

Forvet: Antonio Di Natale (Udinese), Vincenzo Iaquinta (Juventus), Pasquale Foggia (Cagliari), Cristiano Lucarelli (Shakhtar Donetsk), Fabio Quagliarella (Udinese), Luca Toni (Bayern Munich)

Nessun commento: