26 marzo, 2008

Reytingler tavan


Milano'nun baskent takımlarına kitleneceği bir hafta sonuna dogru ilerlerken,Cumartesi akşamı 4.5 saatlik bir futbol maratonu bekliyor Roma ve Inter taraftarını...Lazio taraftarı ise ikiye bölünmüş halde...Aşagı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık...Cogunluk doğal olarak Roma'nın şampiyonlugunu istemiyor ama tehlikeli sınıra kalmakta istemiyor..Inter taraftarı Prandelli defterini açtı,Mancini topun agzında...Inter'de eleştiriler bitmiyor...Cruz ölü,Zlatan'ın penaltı harici 7 golü var,Suazo'nun en iyi yaptıgı olay koşmak...Genel kanı bu yönde...Zanetti ve Cesar hariç herkes eleştiriliyor...İkinci bir 5 Mayıs vakasını Moratti kaldıramaz...Hazımsızlık yapar...Fotograftaki mazlum izleyen Milan taraftarı olsun bari...Romalı cıkmıs bisiklete,geniş vizyonlu girmiş olaya...

3 commenti:

Ömer ha detto...

Bizim olumuz bu ligde kalmaya yeter, bundandir ki Inter'e yenilmekte zarar gormuyorum. Ki Inter ile de iliskilerimizin iyi oldugunu unutmamak lazim.

Umarim daha once post'larinda belirttigin gibi, ligdeki maglubiyete karsilik kupa'da finale cikan taraf biz oluruz. Roma'yi bir kez daha alt edip,kupaya uzaniriz.

BT ha detto...

harika konular,harika fotoğraflar. Arada bir de özletmesen kendini...

firat selcuk ha detto...

mukemmel olmus fotografaki tanımlama..

inter 2. olsun milan 5., biz 4. sırada iyiyiz, juventus da sampiyonlar ligi'i yeterli gorur zaten bu sene.. inter zirveden indigi an pek guzel olacak italya..